Acces the bars™ behandeling

WAT ZIJN DE BARS™ ?

De Bars ™ zijn 32 drukpunten en banen op het hoofd, welke bij een lichte aanraking energie loslaten. Bij de aanraking komen opgeslagen negatieve gedachten, emoties, aannames, blokkades, overtuigingen en oordelen vrij en worden ze ontladen. Het aanraken van de Bars ™ is te vergelijken met het formatteren van een computer. Er wordt ruimte vrijgemaakt in uw hoofd, zodat de weg van mogelijkheden zichtbaar wordt.

De ruimte die vrij komt is fenomenaal en in het gunstigste geval is het life-changing. In het slechtste geval ervaart u de ontspanning van een massage.

DE KRACHT VAN GEDACHTEN

Onderzoek heeft aangetoond dat onze gedachten de moleculen van ons lichaam beïnvloeden. Deze beïnvloeding levert schade op in ons lichaam in de vorm van ziektes, kwalen, geestelijke problemen etc. Het ontladen van deze gedachten maakt de weg vrij voor lichaam en geest. 

Het ontladen van uw Bars heeft een positief effect op: migraine, slapeloosheid, depressies, blessures, reuma, stress, burnout, immuunsysteem, meer energie, relatie problemen, geldzaken, seksualiteit. Ook bij kinderen (met ADD / ADHD / Dyslexie/ Autisme) heeft het benefit.

ALLE INS & OUTS

WAT ERVAART U TIJDENS EEN BARS™ SESSIE?

Tijdens een Bars-sessie ligt u comfortabel en ontspannen, gekleed, onder een deken in een relaxstoel en worden de 32 punten (Bars) op uw hoofd enige tijd vastgehouden. In totaal duurt zo’n sessie ongeveer 60-75 minuten bij volwassenen, bij kinderen 15-20 min, afhankelijk van de leeftijd.

De sessies zijn per persoon en per keer verschillend. Dit geldt ook voor de tijdsduur en voor het effect. U hoeft niet te vertellen waarom u een sessie wilt en tijdens de sessie hoeft u niet te praten, maar het mag natuurlijk wel. Alles is mogelijk.

VOOR WIE?

De BARS™ is effectief voor iedereen: van baby’s tot mensen boven de 90 jaar oud. Door het loslaten van gedragspatronen, oordelen en conclusies zal het lichaam een waar gevoel van ruimte ervaren. Veel mensen die een Bars-sessie hebben ontvangen, zijn energieker, flexibeler (fysiek en mentaal), slapen beter. Ze voelen zich goed in hun lichaam.

BARS™ EN KINDEREN

Kinderen houden ervan om hun Bars te laten runnen, omdat het hen toelaat te ontspannen en te zijn wie ze werkelijk zijn. Veel kinderen worden helemaal rustig tijdens en na een sessie, alsof de druk van de ketel is gehaald. Het helpt hen ook met slapen: ze vallen gemakkelijker in slaap en slapen beter en dieper.

Daarnaast hebben kinderen minder weerstand ten opzichte van huiswerk en doen dat sneller en met meer gemak. Het heeft ook een positief effect bij de voorbereiding en het doen van examens.

EFFECT TIJDENS DE SESSIE

Door het vasthouden van de Bars/ punten gaat de energie in uw lijf beter stromen en laat het lichamelijke of emotionele ballast (makkelijker) los. Zoals gezegd komen uw hersenen in een ontspannen 'stand' die te vergelijken is met een diepe meditatie.

HOELANG BLIJFT HET EFFECT VAN DE BARS MERK/VOELBAAR?

Een Bars-sessie kan tot zo'n 3 tot vier weken doorwerken. Mensen die de meeste baat hebben van Bars zijn de mensen die het vaker laten doen. Het is uw keuze.
 
WANNEER EEN BARS LATEN DOEN?

Wanneer u zich maar goed wilt voelen. Als u eenmaal een Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voelt u zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen. De een vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander iedere 3 tot 4 weken, weer een ander wacht tot hij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten. De vraag is: hoe goed wilt u zich voelen?

Na een nare gebeurtenis of ervaring is het sowieso raadzaam en heilzaam om een Bars sessie te ontvangen. De meeste mensen hebben baat bij een serie sessies als ze net starten.

U kunt één Bars sessie per week doen gedurende de eerste 3 weken, het helpt met het tot stand brengen van een diepliggend gevoel van vrede en welzijn. Daarna minder vaak tenzij uw een bijzonder uitdagende tijd voor de boeg heeft of een persoonlijke verandering ondergaat.

Investeer in een goede basis, profiteer van een besparing op een pakket van 3 of 10 sessies, meerdere sessies leveren een grotere impact.

Tarieven :
1 x Acces Bars™ sessie ca. 60-75 minuten € 95,-
3 x Acces Bars™ kuur aanbieding € 255,- (€ 85,- per sessie)
5 x Acces Bars™ kuur aanbieding € 475,- + 1 Bars sessie t.w.v. € 95,- cadeau! (€ 79,- per sessie)
1 x Acces Bars™ sessie kinderen tot 18 jaar ca. 20 minuten € 31,50
3 x Acces Bars™ kuur kinderen € 75,- (€ 25,- per sessie)

Laat u zichzelf een sessie Bars ontvangen en ervaar de rust en ruimte die dit geeft.

Bel voor een afspraak 020-6315597 of mail naar info@you-younique.nl

Afspraken zijn mogelijk van dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op woensdag van 14:30 tot 19:30 uur.

Graag tot ziens bij You-Younique!

 

Acces the bars behandeling