NIEUWS & ACTIES LENTE/ZOMER 2022

Hierbij introduceren wij de compleet nieuwe Valmont lijn

NIEUW: De Luminosity collectie! Gebaseerd op wetenschap, gemaakt uit de natuur, voor een gezonde, glanzende huid.

LumipeelLumiPeel
Lumipeel is een vrij zachte peeling lotion op basis van enzymen. Geen korrels dus. De lotion bevat papaya enzymen om het huidoppervlak en de huidtextuur te verfijnen. Het Swiss Phyto-Complex en witte moerbei extract vereffenen imperfecties. Het vormt hiermee een goede basis voor een mooie huidverzorging.

De textuur is als water en brengt zich heel goed aan met een wattenschijfje. Je kunt het zowel in de ochtend als in de avond gebruiken op een schone huid. Een groot voordeel is dat je al heel snel resultaat hiervan gaat zien. Die mooie natuurlijke glow wordt al heel snel zichtbaar.

LumiPeel is geschikt voor alle huidtypen, voor glans en om poriëen te verfijnen. Het voelt onwijs fijn en verzorgend aan. Het snelle resultaat is natuurlijk ook top en de geur, die is heel lekker! LumiPeel komt in een mooie luxe glazen pompflacon met een inhoud van 150 ml. €120,-.


LumimaskLumiMask
Elke week één of twee keer een fijn masker gebruiken, daar knapt je huid van op. Het LumiMask sluit perfect aan bij de LumiPeel en de andere verzorging uit de Lumino lijn. Dit product werkt goed op oneffenheden en laat de natuurlijke glow weer tevoorschijn komen. Ideaal nu het voorjaar en de zomer weer in zicht is en we toch wat minder make-up willen dragen. De formule bevat ook hier weer fruit enzymen en glycolzuur voor een zacht exfoliërend effect. Het maakt de huid onwijs zacht.

Het masker is ideaal voor de huid welke oneffenheden vertonen. Let op: een gevoelige huid kan dit beter laten staan. Het masker gebruik je eenmaal of tweemaal per week. Je brengt een dun laagje aan op een gereinigde huid en laat het ongeveer 10 minuutjes intrekken.. Het ruikt ook weer erg lekker.

Voordat je het afspoelt masseer je het goed in de huid met een klein beetje water om de huid nog eens extra wakker te maken. Spoel af met water of neem af met een warme vochtige doek. De huid wordt vernieuwd en ziet er prachtig uit. Het LumiMask komt in een glazen potje met een inhoud van 50 ml. €166,-.


LumisenceLumiSence

LumiSence is het serum uit de Lumino lijn. Het is licht en vloeibaar en daardoor heel fijn en licht draagbaar. Het zorgt ervoor dat je poriën minder zichtbaar zijn en die glow nog meer terug komt. De combinatie van Swiss Phyto-Complex, witte moerbei extracten en triple DNA zorgen voor die geweldige werking. Mooi is dat het serum geschikt is voor alle huidtypen, maar weer in het bijzonder de huid waarbij de huidtextuur niet geheel glad is. Denk aan oneffenheden, maar ook aan zichtbare poriën.

Het serum komt in een glazen flacon met dezelfde uitstraling als de rest van de producten uit deze lijn. Door het pompje kun je goed doseren wat fijn is.. Een paar pompjes voor het gezicht en de hals zijn al voldoende. Het smeert goed uit.

Breng het aan in de ochtend en avond en masseer het in de huid totdat het volledig ingetrokken is. Dat laatste gebeurt overigens vrij snel. Een pompflacon van 30 ml. €198,-.


LumicreamLumiCream
Tot slot de crème waarmee je jouw verzorgingsritueel afsluit. Je brengt het perfect aan na het serum. De crème zorgt voor het mooier worden van elke huid. Hij werkt op het zachter maken van het pigment en op de effenheid van de huid. De formule bevat ook weer het Swiss Phyto-Complex en moerbei extract, samen met ginseng. De crème is top voor alle huidtypen, maar in het bijzonder de huid die wat oneffenheden vertoont.

De crème komt in een flacon met een inhoud van 50 ml. Door het pompje werk je hier weer fijn schoon mee. Je brengt het in de ochtend en avond aan na het serum. Bij de eerste aanraking voel je al de zachtheid ervan. Het trekt heel snel in en laat enkel een zacht gevoel achter. De geur is ook weer zacht, fijn en lekker subtiel. De LumiCream €198,-.

Alle vier de producten zijn ontzettend fijn en comfortabel in gebruik en doen wat ze beloven. Wij zijn onder de indruk van deze nieuwe producten. Ben jij ook benieuwd? Maak dan snel een afspraak en kom langs!

ACTIE: Ter introductie bij aankoop van minimaal 2 producten uit bovenstaande Luminosity lijn ontvangt u een luxe pouche met Luminosity gift set cadeau! (zolang de voorraad strekt).

TIP: Boek een Valmont Intensive Treatment met als aanvulling de Luminosity Booster (ook nieuw dus) voor een langdurige glow, met een liftende massage van het gezicht, een collageen gezicht en hals masker... een ontspannende nek, schouder massage. Je ervaart de Luminosity lijn en ontvangt samples cadeau!! Behandeling 90 minuten € 178,50

Bel of whatsapp naar 06-52476558.