Algemene informatie

Over Schoonheidssalon Younique

Behandel cabine

Schoonheidssalon Younique staat al meer dan 15 jaar bekend en garant voor vakkennis, kwaliteit, persoonlijke aandacht en resultaat. De sfeer in de salon draagt bij aan een weldadige rust en ontspanning die zo belangrijk is voor een optimaal resultaat.

Er zijn 2 mooie behandelcabines, een douche, een infra rood sauna cabine en een winkel gedeelte met exclusieve producten (boutique). In de boutique bieden wij een breed assortiment aan hoogwaardige huidverzorgings producten van de hoogste kwaliteit uitsluitend van exclusieve merken die alleen in vooraanstaande schoonheidssalons mogen worden verkocht.

De schoonheidsspecialiste

Ester de Jonge

Ester de Jonge, de eigenaresse van Younique, is een op HBO-niveau opgeleid schoonheids specialiste.

Daarnaast bezoekt ze regelmatig internationale lezingen en congressen binnen haar vakgebied en volgt zij trainingen over de nieuwste technieken op schoonheidsgebied.

Ester is specialist in anti-aging & huidverbetering, zuurstof en microdermabrasie behandelingen. Zij is uitgeroepen tot winnaar van de Valmont Award Nederland. Een prestigieuze prijs op schoonheidsgebied.

Alleen op afspraak

Behandeling uitsluitend op afspraak van dinsdag t/m vrijdag. Daarom hoeft u niet te wachten en wordt er ruim de tijd voor u genomen. Wij kunnen u dan met onze brede kennis en lange ervaring persoonlijk informeren wat voor u het beste huidadvies en behandeling is.

Behandel voorwaarden

Indien u onder behandeling bent van een arts en/of medicijnen gebruikt die de behandeling kunnen contra indiceren , dient men de schoonheidsspecialiste hiervan in kennis te stellen.

Alle behandelingen worden uitsluitend gegeven met hoogwaardige producten en worden met inachtneming van de hoogste veiligheidsvoorschriften uitgevoerd.
Indien u verhindert bent voor uw gemaakte afspraak, dient u tenminste 24 uur van tevoren uw afspraak af te zeggen.

Bij een te late afzegging zijn we genoodzaakt 50% van het behandeltarief te berekenen. Kunnen wij u afspraak toch nog herboeken dan wordt er niets berekent. Zonder afzegging/niet op komen dagen zijn wij genoodzaakt 100% van het behandeltarief te berekenen.

Contact

Entree

Younique is gelegen in een rustig straatje (zijstraat Nassaukade), net even buiten het centrum (Jordaan) van Amsterdam.

Schoonheidssalon Younique
Ester de Jonge
Allard Piersonstraat 6 (zijstraat Nassaukade)
1053 ZZ Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 63 15 597
Email: info@you-younique.nl
Facebook: https://www.facebook.com/YouYounique

Bereikbaarheid

Parkeren

Parkeren geen probleem, wel betaald parkeren (met pinpas). Veel mensen zijn geabonneerd op Yellowbrick of Parkmobile, u kunt zich dan telefonisch aanmelden wanneer u parkeert en afmelden als u vertrekt.

Per tram of bus

Tram 3 of 12 halte de Clerqstraat (Bilderdijkstraat) Vanaf het Centraal Station: tram 13 of 14 halte Marnixstraat (Rozengracht) of bus 142, 170 en 172 halte Marnixstraat (Rozengracht)

Per auto

Via de Ring A10 Coentunnel vanuit Landsmeer, Oostzaan, Noord, Zaandam, Purmerend etc.
Door de coentunnel meteen de 1ste afslag S101 richting Hemhavens. Onder aan de afrit linksaf de Hemhavensweg op richting Centrum. Alsmaar rechtdoor komt u op de Spaarndammerdijk. Bij het 2de stoplicht rechtsaf de Spaarndammerstraat in. Daarna alsmaar rechtdoor (onder viaduct en bij de stoplichten ook rechtdoor) de Nassaukade op. Op de Nassaukade na het 3de grote kruispunt gaat u de 1ste zijstraat rechts. Bestemming bereikt: Allard Piersonstraat 6, Amsterdam.

Via de Ring A10 richting Coentunnel vanuit Diemen, Amstelveen etc.
A10 richting Coentunnel afslag S105. Na afrit bovenaan rechtsaf de Jan van Galenstraat in. Alsmaar rechtdoor, gaat over in de 2de Hugo de Grootstraat rechtdoor Rechtdoor Hugo de Grootplein over en dan bij het 1ste stoplicht rechtsaf de Nassaukade op. Dan de 4de zijstraat rechts. Bestemming bereikt: Allard Piersonstraat 6, Amsterdam.