Celtherapie

Deze verjongende celtherapie behandelingen zijn uniek, met ingrediënten uit de ongerepte natuur van Zwitserland: essentiële plantenextracten, gletsjer bronwater, welke natuurlijk behouden, RNA, DNA, verrijkt de formules van de Valmont productlijnen... 

De Valmont behandelingen en producten bieden langdurig en zichtbaar resultaat!

Tijdens een afspraak van een schoonheidsbehandeling zal uw therapeut een diagnose stellen van uw huidconditie, de sleutel voor een op maat gemaakt behandelprogramma speciaal voor u. Omdat iedere huid uniek is.

Geen zorgen, alleen pure ontspanning, uw therapeut zorgt voor alles. Zoals bij een zorgvuldig gechoreografeerd ballet, zullen onze hoogwaardige producten voorzichtig worden toegepast op uw huid, zachte aanrakingen, esthetische drainage of zorgvuldig geselecteerde drukpunten...
Door zorgvuldig te focussen, verbinden wij u met uw huid, haar reacties, tekortkomingen, voor het herstellen van de vitaliteit, glans en gloed. 

Om ook te profiteren van het beste van VALMONT tussen twee behandelingen, zal uw therapeut een behandelprogramma voor thuis voorstellen waarvan uw huid zal profiteren en helpen om haar hoogste schoonheid te onthullen.

Of u nu een halfuur beschikbaar heeft, of dat u zich liever overgeeft aan een langdurige spa-ervaring, heeft YOUNIQUE het antwoord door het aanbieden van de niveaus van behandelingen:

Valmont Discovery Treatment

Hooggeconcentreerde efficiëntie om de voordelen van het merk VALMONT te onthullen in minimale tijd. 
Behandeling 30 minuten € 63,50

Valmont Basic Treatment

Een essentiële behandeling met huidverbeterende effecten dankzij de toepassing van het vernieuwende ‘Renewing Pack’ en de hydraterende ‘Moist with a Mask’ gezichtsmaskers van Valmont voor een optimaal verjongend en verfrissend resultaat.
Behandeling 60 minuten € 96,50

Valmont Complete Treatment

Een waar schoonheids ceremonie om efficiënt de gelaatstrekken te ontspannen. Als u begint weg te dromen... begint de Valmont magie te werken.
Behandeling 75 minuten € 147,50

Valmont Intensive Treatment

Exclusief in deze behandeling voor langdurig resultaat, dankzij de toepassing van de hightech Booster voor echte huidverjonging, een liftende massage, een collageen gezichtsmasker biedt... uw huid het effect die het verdient! Een ideale behandeling voor een zichtbaar blijvend jong gezicht.
Behandeling 90 minuten € 162,50

Valmont Purifying Treatment

Gemengde tot vette huiden vragen bijzondere aandacht. Het zuiveren van oneffenheden en de olieachtige plekken zonder de huid uit te drogen, alsook het blijven behandelen van de tekenen van huidveroudering - de zuiverheid van deze Valmont behandeling is meer dan een eenvoudige huidreiniging, het werkt op een gerichte manier op huid gebieden die onevenwichtig zijn. Het herstelt, zuivert en verheldert de huid. Een ongekende verfrissende ervaring!
Behandeling 90 minuten € 162,50

Valmont V-LINE Lifting & Firming Treatment

Voortreffelijke gladmakende behandeling om rimpels en fijne lijntjes in gezicht en hals te verminderen/bestrijden alsook de kaaklijn te verstrakken. De formule werkt verstevigend en is effectief voor de langere termijn. Tevens een ontspannende behandeling door de liftende massages technieken om geheel even bij te tanken.
Behandeling 90 minuten € 197,50

Valmont Brightness Treatment

In de zon vertraagt de tijd... maar de huidveroudering versnelt... Deze ‘zon reparatie’ behandeling combineert de voordelen van de Valmont Expert of Light producten om de kwetsbare huid te kalmeren van het gezicht en de decolleté, het repareren van de beschadiging door de zon en werkt diep regenererend. Of u nou aan het zonnebaden was op het strand of op de skipiste, deze behandeling zal de ongewenste effecten van UV-stralen uitwissen op uw huid.
Exclusieve behandeling 105 minuten € 192,50

SPECIAL EYE CONTOUR TREATMENT

Het oog contour is een zeer kwetsbaar gebied dat is de reden dat daar de eerste tekenen van veroudering ontstaan. Naast rimpels, kunnen opgebouwde toxines leiden tot donkere kringen en zwelling. Voor de behandeling van dit deel van het gezicht die uw leeftijd of levensstijl onthult, biedt VALMONT een unieke behandeling perfect aangepast aan dit zeer gevoelige gebied van de huid. 
Met elke behandeling, is de huid rondom de ogen opnieuw verfrist en de huid herwint zijn dichtheid.
De behandeling brengt direct zichtbare liftende resultaten, tot ieders tevredenheid. De ogen herstellen en zijn uitgerust dankzij een drukpunt massage van het oog contour. Het specifieke collageen masker wist de rimpels en fijne lijntjes. Deze behandeling is een must en aan te bevelen in combinatie met overige Valmont behandelingen.
Behandeling 45 minuten € 72,50

Voor meer informatie of reserveringen bel direct: 020-6315597.

Valmont face

Modules

Wenkbrauwen vormen € 25,50
Wenkbrauwen bijwerken € 19,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 19,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 29,50
Harsen lip of kin € 19,50
Harsen lip en kin € 29,50
Harsen wangen € 29,50

Er zal slechts 80% van de modules worden berekend indien gecombineerd met een gezichtsbehandeling.