Persberichten

Hollywood sterren behandeling

Foto Marielle Lagrouw Ester de Jonge Xelly Cabau van Kasbergen

Make-upartieste Xelly Cabau van Kasbergen deelde haar pro-tips & trics bij Schoonheidssalon Younique. ‘Een mooi verzorgde huid voor een stralende make-up.’ Xelly, mocht u het niet weten, is op dit moment een van de meest gewilde make up artiesten van Nederland. Ze is onder meer de vaste visagiste van Danie Bles en van haar zus Yolanthe. Xelly is trots op har zus Yolanthe, maar heeft haar eigen carriere waarin ze zich heeft moeten bewijzen. Ook al ben je het “zusje van”, A-list sterren zijn kritisch en stellen hoge eisen wanneer zij over de rode loper moeten.

Younique Beauty & Make-up Event

De in Amsterdam woonachtige visagiste was afgelopen week bij Ester de Jonge, Specialist in Anti-Aging & Huidverbetering van Schoonheidssalon Younique, eveneens te Amsterdam, op het Younique Beauty & Make-up Event. Bezoeksters kregen als eerste een Carita mini-facial, vervolgens een stralende make-up, tips en trics van Xelly en als laatste een professionele foto shoot door Mona Alikhah. Dit alles onder het genot van een hapje, een drankje en de aanwezigheid van een live pianist. De samenwerking tussen Xelly en Younique is logisch. Voor de mooiste make-up is het van belang dat de huid in een goede conditie is. Want je kan nog zoveel opsmeren, als je huid vermoeid is, geeft dat hetzelfde effect als verven op een ongestuukte muur.

Artikel Holliwood behandeling
Sterren aan de zuurstof

Schoonheidssalon Younique’s specialiste Ester gaat voor de hoogste kwaliteit huidverzorging en innovatieve behandelingen. Zij is vorig jaar zelfs uitgeroepen tot winnares van de Valmont Award Nederland. Een prestigieuze prijs op schoonheidsgebied. Een voordeel van regelmatig een gezichtsbehandeling is dat de huid langer jong blijft en dat er geen spuiten of pijn bij komen kijken. Mocht u toch naalden hebben gebruikt? De Botox blijft er ook nog langer van zitten. Sterren als Madonna, maar ook bijvoorbeeld Justin Timberlake en vele andere Hollywood celebs doen wekelijks een verjongende Intraceuticals Zuurstof gezichtsbehandeling. Deze Zuurstof techniek is aan te raden in een kuur van 6 weken, vooral voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, rode loper moment, feestje, date of sollicitatie! Voor een stralende make-up is een combinatie afspraak van een gezichtsbehandeling door Younique en aansluitend visagie & hairstyling van Xelly mogelijk.

Bel voor meer info of afspraak 020-6315597, www.you-younique.nl.


Schoonheidssalon Younique winnaar Valmont award 2012!

Persbericht 2012

Speel de video van de Valmonts Awards 2012

Winnaars Valmont award 2012Dit jaar werden wederom de landelijke Valmont Awards uitgereikt voor geweldige prestaties op het gebied van schoonheid. Deze keer is gekozen voor de sproookjesachtige locatie “Kasteel Montfoort” in Montfoort. Bij Valmont wordt kwaliteit beloond.

Voor het tweede jaar op rij werd Ester de Jonge, specialist in anti-aging & huid-verbetering, van Schoonheidssalon Younique te Amsterdam, landelijk genomineerd. (Op de foto in het midden). Deze keer maar liefst in 2 catagoriën! Voor de snelst groeiende en de meest innovatieve Valmont salon van Nederland. En dat is natuurlijk al een prestatie op zich!

Uitermate enthousiast en creatief zijn de woorden die Ester op het lijf zijn geschreven. Ingaan op nieuwe ontwikkelingen en steeds weer nieuwe ideeën bedenken gaan haar namelijk makkelijk af. Het durven veranderen van een algemeen naar een prachtig mooi exclusief instituut en haar keuze voor exclusieve merken en gespecialiseerde behandelingen, maakte dat de omzet groeide. Dit alles maakt Ester een terecht 2 keer genomineerde kandidate.

Na de presentatie van de noviteiten was het spannend wie de felbegeerde Valmont Awards mee naar huis zouden nemen.Voor de uitreiking werden in alle categorieën foto’s getoond van alle genomineerden. Terwijl de foto’s een korte impressie weergaven werd voorgelezen waarom de betreffende salons genomineerd werden. Meteen in de eerste catagorie werd Schoonheidssalon Younique uitgeroepen als winnaar snelstgroeiende Valmont salon van Nederland 2012! Een geweldige prestatie op het gebied van schoonheid. Ester heeft haar verdient gewonnen award en felicitaties in ontvangst genomen. Ester is zeer trots op deze prestigieuze award en dankbaar naar haar klanten is zij hierdoor zeer gemotiveerd om blijvend te gaan voor kwaliteit en innovatie.


Schoonheidssalon You-Younique in de prijzen

Persbericht 2011

Dit jaar werden voor de eerste keer tijdens een gala-avond in Utrecht de landelijke Valmont Awards uitgereikt voor geweldige prestaties op schoonheidsgebied. Bij Valmont wordt kwaliteit beloond.

Ester de Jonge, specialist in anti-aging & huidverbetering, van Schoonheidssalon You-Younique te Amsterdam (op de foto tweede van rechts) was één van de drie genomineerden in de categorie: Beste salon 2011. Ester startte 5 maanden geleden met het Zwitserse merk Valmont en het Franse merk Carita (Parijs) en blonk direct uit.

Haar enthousiasme en professionaliteit, alsook de perfecte uitvoering van de behandelingen en haar vakkennis maakten indruk op Valmont Nederland. Tevens biedt zij de zuurstoftherapie aan die al velen jaren met succes gebruikt en bekend geworden is door Madonna. Dit alles maakte Ester een terecht genomineerde kandidate.

Tijdens de avond werden in alle categorieën korte filmpjes getoond van alle genomineerden. Terwijl de filmpjes een korte impressie weergaven werd voorgelezen waarom de betreffende salons genomineerd werden. Tot het laatste moment was het spannend wie de felbegeerde Valmont Award mee naar huis zou nemen. Schoonheidssalon You Younique werd uiteindelijk tweede van Nederland. Een geweldige prestatie op schoonheidsgebied. Ester is trots op haar tweede plaats. Nog maar zo kort werken met een merk en dan al genomineerd worden is al een prestatie van formaat en dit biedt veel perspectief voor de toekomst.

Eén ding is zeker: Schoonheidssalon You-Younique gaat voor kwaliteit en deze prijs is daarvan het perfecte bewijs.


Schoonheidssalon You-Younique: Specialist in Anti-Aging & Huidverbetering

Krantenartikel bedrijf in beeld 2011

Landelijk genomineerd voor de Valmont Award: Beste Salon 2011! Dat mag genoemd worden. Ester de Jonge is super trots op deze nominatie. Dit jaar breidden zij de salon uit met de merken Carita en Valmont. Voor Ester een logische keuze omdat zij in de salon duidelijk gaan voor huidverbetering en resultaat. De klanten merken duidelijk dat er met de huid iets gebeurt. Valmont werkt op basis van celtherapie waardoor het resultaat dan ook snel zichtbaar is.

De inzet, de perfecte uitvoering van de behandelingen, de juiste omgang met klanten en de totale uitstraling van de salon maakt dat You-Younique een terecht genomineerde is in de categorie Beste Salon 2011.

Liftende massage technieken

U vindt You-Younique in de Allard Piersonstraat 6 (aan de rand van de Jordaan, in een rustig zijstraatje van de Nassaukade) in Amsterdam. Bij binnenkomst ademt de salon rust, ontspanning maar ook professionaliteit uit. Ester vertelt enthousiast; ”iedere klant krijgt een gratis huidadvies. Onze salon is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen en richt zich met name op huidverbetering en verjonging. De hoogwaardige producten van Valmont en Carita voldoen aan onze eisen. De bijbehorende behandelingen worden gegeven met specifieke liftende massage technieken en het unieke Pro-Lifting®apparaat. Hierdoor worden rimpels gladgestreken en is direct verstevigd resultaat zichtbaar. Tevens een manier om even bij te tanken en uw evenwicht even terug te vinden”.

Zuurstof doet wonderen

Michelle PeckEster in behandeling”Een andere manier voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes zijn de Intraceuticals Oxygen Infusions. Een zuurstoftherapie die al jaren met veel succes gebruikt en bekend geworden is door Madonna. Zij maakte er als een van de eerste geen geheim van hoe zij aan haar stralende huid kwam. Ik ben hiermee in aanraking gekomen tijdens een internationale beautybeurs in 2008. Op deze beurs was destijds ook Michelle Peck, de schoonheidsspecialiste en zuurstofbehandelaarster van Madonna, aanwezig. Zij liet tijdens een workshop de verbluffende werking zien van de Intraceuticals Infusions. Ik was direct verkocht en wist dat dit een enorme aanwinst voor de salon zou zijn” aldus Ester.

Jennifer Lopez en andere sterren

Gina Brook De werkwijze is ontspannend. Pure zuurstof wordt onder een zeer aangename druk in de huid geperst, die er vervolgens frisser en jaren jonger uitziet . Zelfs de lippen worden voller. Daarom ondergaan sterren als Jennifer Lopez, Justin TimberLake, Katy Perry, David Beckham en vele anderen al jaren de Intraceuticals Infusion. Voor het beste resultaat is een kuur van 6 behandelingen (kuurdoos met 3 producten) aan te raden. Ester vervolgt ; ”Ook heb ik de visagiste van Madonna, Gina Brooke, ontmoet in 2010 toen zij verbleef in het Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Van Gina heb ik geleerd dat ook de make-up er veel mooier uit ziet na een Intraceuticals behandeling. Voor een bruid en bruidegom zou dit bijvoorbeeld goed van pas kunnen komen. De foto’s van de trouwdag bekijk je voor de rest van je leven. Wie wil er dan niet op z’n best uitzien? Het voordeel van dit wondermiddeltje is dat er geen spuiten of pijn bij komt kijken. En mocht u toch naalden hebben gebruikt? Uw Botox blijft er ook nog langer door zitten”.

Microdermabrasie voor een stralend frisse huid

Daarnaast biedt You-Younique Microdermabrasie en kruidenpeelingen aan. Beiden hebben een effectieve werking tegen onzuiverheden en acne (littekens), helpen pigment vlekjes te verminderen, grove poriën te verfijnen en zijn tevens geschikt om de algehele huidstructuur te verbeteren. Alles kan in combinatie met de overige behandelingen. You-Younique kent uiteraard ook de algemene behandelingen die zorgen voor een heerlijk ontspannen gevoel en het ”even tijd voor jezelf moment”.