Pure Altitude gezichtsbehandelingen

Vegan-Organic

Geïnspireerd door de originele puurheid van bergplanten heeft Pure Altitude een unieke Bio-Organic huidverzorgingslijn gecreëerd, Sève de Vie, waarin de rijkheid en kracht van beschermde hooggebergteplanten worden gecombineerd.

Filesofie

 • Veilig
 • Beschermend
 • Plantaardig
 • Voedzaam
 • Edelweiss
 • Biologische teelt
 • Ongerepte bergplanten
 • Huidverzorging
 • Alle leeftijden
 • Ecocert Gecertificeerd
 • Dierproefvrij

Geselecteerd om haar zeldzame cosmetische kwaliteiten vormt Edelweiss - afkomstig van een speciaal teeltprogramma om bedreigde plantensoorten te beschermen - de majestueuze bloem van het hooggebergte, het belangrijkste ingrediënt van de Pure Altitude huidverzorgingsproducten.

Pure Altitude combineert de anti-oxiderende en remineraliserende eigenschappen van Edelweiss met de eigenschappen van meer dan 50 bergplanten en mineralen, en voorziet uw huid van de meest kostbare geschenken die de bergen te bieden hebben.

Voor een afspraak of meer informatie bel 020-6315597

Les classiques

Éclat Sève de Vie - 75 minuten € 97,50
Een behandeling die alle voordelen demonstreert van de Sève de Vie lijn, geeft de huid direct een frisse uitstraling. Dankzij drainage en de speciale drukpunt massage techniek, worden rimpels/fijne lijntjes gladgestreken en de huid verstevigd voor een uitgerust gezicht.

Drainage Esthétique du Visage - 40 minuten € 67,-
Ontspannende estetische gezichtsmassage, drainage techniek met speciale drukpunten stimuleren het lymfatisch systeem en de bloedcirculatie, voor het afvoeren van toxines en een gezonde uitstraling.

Pureté au Masculin - 90 minuten € 112,50
Een zuiverende, onstpannende, hydraterende behandeling zeer geschikt voor de mannenhuid, de huid wordt in de diepte gereinigd en gekalmeerd en verkrijgt een frisse en uitgeruste uitstraling.

Soins Visage:

Soin Complet Sève de Vie - 105 minuten € 138,50
Complete gezichtsbehandeling, combineert Drainage Esthetique technieken met gebruik van jade rollers, maakt de huidstructuur egaal, verzorgd, activeert huidvernieuwing, maakt puur en verfrist.

Soin Bol d’Air Pur - 90 minuten € 123,50
Traditionele gezichtsbehandeling voor ontspanning en een stralende huid. Het masseren van de reflex zones en de vapozone zorgen voor een well-being ervaring.

Alp-Cells Repair Or 90 minuten € 152,50
Een unieke en exclusieve anti-age behandeling inclusief een massage met de germanium tool alsook bladgoud om microcirculatie te stimuleren voor een cellulaire boost. Laat u verrassen en verwennen voor een ontspannen, gladdere look!

Lichaam massage:
Klassieke ontspanning en drukpunt massage 30 minuten € 48,50
Klassieke ontspanning en drukpunt massage 60 minuten € 92,50
Massage “Le secret du skieur” 80 minuten inclusief infra-rood-sauna € 102,50

We adviseren een afspraak te maken op een door u gewenst tijdstip. Bel 020-6315597 of mail naar info@you-younique.nl

Modules

Wenkbrauwen vormen € 26,50
Wenkbrauwen bijwerken € 20,50
Verven wimpers of wenkbrauwen € 20,50
Verven wimpers en wenkbrauwen € 30,50
Harsen lip of kin € 20,50
Harsen lip en kin € 30,50
Harsen wangen € 30,50

Er zal slechts 80% van de modules worden berekend indien gecombineerd met een gezichtsbehandeling.